Home » Cryptomunten kopen met Bancontact in 4 stappen

Cryptomunten kopen met Bancontact in 4 stappen

Cryptomunten kopen met Bancontact in 4 stappen - CryptoSjop België

Veilig cryptomunten kopen met Bancontact in België in 4 simpele stappen. Volg de eenvoudige stappen van onze handleiding om cryptomunten te kopen met Bancontact als betaalmethode.

Inhoudsopgave

Handleiding cryptomunten kopen met Bancontact

In België kun je eenvoudig cryptomunten, zoals Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen met Bancontact. Wij gaan je hier van begin tot eind uitleggen hoe je dit kunt doen en wat je ervoor nodig hebt. Het aanschaffen van cryptomunten inclusief een nieuw account aanmaken gaat ongeveer 10 minuten duren.

Hoe cryptomunten kopen met Bancontact

  1. Zorg voor een speciaal “crypto” e-mail adres.
  2. Maak een gratis account aan.
  3. Stort euro’s in je account met Bancontact.
  4. Koop cryptomunten.

Stap 1: Zorg voor een speciaal “crypto” e-mail adres

Als eerste is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je een apart e-mail adres gebruikt voor je cryptomunten. Mocht je die al hebben dan kun je direct doorgaan naar de tweede stap. Zo niet dan is het verstandig om een nieuw e-mail adres aan te maken via bijvoorbeeld Gmail of een andere website. Op deze manier kun je alles wat met crypto te maken heeft scheiden van je andere privé zaken.

Stap 2: Maak een gratis account aan

Cryptomunten kopen met Bancontact - Registreren
Cryptomunten kopen met Bancontact – Registreren

We kunnen nu een account aanmaken bij Bitvavo. Dit is een cryptocurrency broker waar je meer dan 60 cryptomunten kunt kopen, verkopen en bewaren. Daarnaast is deze crypto broker zeer geschikt voor beginners.

Klik hier en vul het formulier in. Na de registratie ontvang je een e-mail om je account te bevestigen. Zodra je dat hebt gedaan kun je inloggen in je account en naar stap 3 gaan.

Stap 3: Stort euro’s in je account met Bancontact

Cryptomunten kopen met Bancontact - Euro's storten
Cryptomunten kopen met Bancontact – Euro’s storten

Wanneer je ingelogd bent kom je automatisch bij je dashboard terecht. Kies daar de optie “Euro’s storten”, de knop staat links in je portfolio blok. Je krijgt dan het bovenstaande formulier te zien. Geef aan hoeveel euro je wilt storten en selecteer bij betaalmethode Bancontact. Rond de betaling af en ga door naar stap 4.

Stap 4: Koop cryptomunten

Cryptomunten kopen
Cryptomunten kopen

Ga weer naar je dashboard. Onderin zie je een overzicht met alle cryptomunten die je daar kunt kopen. Zoek de cryptomunt die je wilt kopen. Wij hebben hier Bitcoin geselecteerd. Vul het bedrag in euro’s in voor hoeveel je aan bitcoins wilt kopen. Het is ook mogelijk dat je aangeeft hoeveel je van een bepaalde cryptomunt wilt kopen. Klik op kopen en rond de bestelling af. Vrijwel direct zijn de aangekochte cryptomunten in je dashboord te zien.

Je bent nu klaar en als het goed is heb je nu de cryptomunten in je account. Wil je ook nog andere cryptomunten kopen? Volg dan stap 4 vanaf het beging. Wil je zonder limieten cryptomunten kopen en verkopen? Klik dan rechtsboven op je naam en selecteer daar verificatie. Voltooi de eenmalige extra verificatie en je kunt onbeperkt zonder limieten cryptomunten kopen, verkopen en traden.

Samenvatting cryptomunten kopen met Bancontact

Zorg dat je een e-mail adres hebt die je allen gebruikt voor crypto zaken. Maak een account aan bij Bitvavo. Stort euro’s in je account en koop daarmee je gewenste cryptomunt. Wil je onbeperkt cryptomunten kopen zonder limieten? Voltooi dan de eenmalige extra verificatie.