Home » Datum DAT kopen en verkopen

Datum DAT kopen en verkopen

Datum kopen Bancontact - Datum Wallet

Inhoudsopgave

Datum DAT kopen en verkopen in België

Datum kopen kan bij verschillende cryptocurrency exchanges en brokers in België en Nederland. Het is mogelijk om Datum DAT te kopen met onder andere Bancontact, iDEAL, kredietkaart, SEPA en nog een aantal andere betaalmethodes.

In het onderstaande overzicht is te zien waar je vanuit België Datum DAT kunt kopen. Daarnaast zie je precies op welke manier je kunt betalen. Verder zie je of je een eigen Datum wallet nodig hebt of niet. Tot slot hebben we nog een aantal handleidingen toegevoegd voor het kopen van Datum DAT in België.


Aanbieder Betaalmethodes Wallet Website
CryptomuntenJa KuCoin

Datum DAT wallet

Als er in de tabel bij wallet ja staat, dan heb je geen eigen Datum wallet nodig. Wanneer je Datum koopt wordt het opgeslagen in je account. Bij deze cryptovaluta aanbieders wordt er automatisch een wallet voor je aangemaakt. Heb je toch al een eigen Datum DAT wallet dan is het mogelijk om de cryptovaluta naar je eigen wallet te sturen.

Wanneer er nee staat dan heb je wel een eigen Datum wallet nodig om Datum DAT te kopen. De cryptovaluta wordt niet in je account opgeslagen in je account maar direct doorgestuurd naar je eigen Datum DAT portemonnee.

Datum DAT kopen met Bitcoin (cryptomunten)

Bij een aantal cryptocurrency exchanges kun je alleen Datum DAT kopen met cryptomunten. Maar hoe doe je dat?

De snelste manier is om Bitcoin of Ethereum te kopen met Bancontact. Deze stuur je dan weer door naar je Bitcoin of Ethereum wallet bij de cryptocurrency exchange. Daar kan je dan weer Datum DAT kopen met je Bitcoin of Ethereum.

Bekijk onze cryptovaluta handleidingen voor het versturen cryptovaluta naar cryptocurrency exchange en hoe je daar dan cryptomunten kunt kopen.

Datum verkopen

Wil je Datum verkopen? In ons overzicht zie je alle Datum wisselkantoren. Bij deze aanbieders kun je ook je Datum verkopen, omwisselen voor euro’s of omwisselen voor andere cryptomunten. Wanneer je Datum in je eigen wallet hebt dan kun je bij de aanbieder een Datum wallet aanmaken, stuur dan de Datum die je in je eigen wallet hebt daar naartoe en verkoop je cryptomunten. Je kunt er dan voor kiezen om het te laten uitbetalen op je eigen bankrekening of je kunt er weer andere cryptomunten mee kopen.

Op dit moment is Bitvavo de goedkoopste crypto exchange en daar kun je meer dan 50 cryptomunten kopen, verkopen, bewaren, omwisselen en geavanceerd traden.

Datum verkopen tip: het is verstandig om je bij verschillende crypto aanbieders aan te melden, zodat je Datum voor de beste prijs kunt verkopen of omwisselen.

Datum DAT koers

De live Datum DAT koers kun je bekijken bij Live Cryptocurrency Koers of bij Crypto Koers Euro. Daar kun je de Datum prijs live volgen met handige koers grafieken.

Datum DAT prijsverwachting

Wat is de Datum prijsverwachting voor 2018, 2019 en 2020? Ga naar crypto prijsverwachtingen en bekijk daar de Datum DAT koers verwachting van anderen of deel je eigen prijsverwachting.