Home » Top 10 Beste Cryptomunten 2019 van September

Top 10 Beste Cryptomunten 2019 van September

Top 10 Beste Cryptomunten 2019 van September

De top 10 beste cryptomunten van 2019 in september gerangschikt op market cap. Hier vergelijken we de 10 beste cryptocurrencies van begin september 2019 met die van augustus. Wat is er in de afgelopen maand veranderd? Welke cryptomunten zijn het hardst gestegen en gedaald? Alle informatie vind je in deze maandelijkse update.

Inhoudsopgave

10 beste cryptomunten 2019 – augustus vs september

Deze maand zijn er geen cryptomunten in de lijst gekomen. Als we de lijst met de top 10 beste cryptomunten van augustus 2019 met die van nu dan zien een klein verschil. Bitcoin Cash (BCH) is naar de vierde plek gestegen en Litecoin is gezakt naar de vijfde plek. Verder zijn er geen andere cryptomunten die een plek gestegen of gedaald zijn.

Alle top 10 crypto koersen zijn gedaald

Niet alleen de Bitcoin koers is gedaald in de afgelopen maand. Alle top 10 cryptomunten zijn in waarde gedaald. De market cap van alle cryptocurrencies zijn hard gedaald. Litecoin is het hardst gedaald met een daling van ruim 32% in augustus.

De drie verschillende bitcoins zijn het minst hard gedaald. Bitcoin is met ongeveer 5% gedaald en heeft het beste gepresteerd. Bitcoin SV en Bitcoin Cash zijn met een daling van 13% en 14% de nummer twee en drie. De meeste top 10 cryptocurrencies zijn meer dan 20% gedaald.

Top 10 beste cryptomunten 2019 september

# Cryptomunt Market Cap Kopen
1 Bitcoin (BTC) 172,95 miljard dollar Kopen
2 Ethereum (ETH) 18,38 miljard dollar Kopen
3 Ripple (XRP) 11,18 miljard dollar Kopen
4 Bitcoin Cash (BCH) 5,08 miljard dollar Kopen
5 Litecoin (LTC) 4,12 miljard dollar Kopen
6 Binance Coin (BNB) 3,37 miljard dollar Kopen
7 EOS (EOS) 3,13 miljard dollar Kopen
8 Bitcoin SV (BSV) 2,30 miljard dollar Kopen
9 Stellar (XLM) 1,24 miljard dollar Kopen
10 Cardano (ADA) 1,18 miljard dollar Kopen

Hoe en waar kun je de beste cryptomunten kopen?

Wil je ook cryptomunten kopen en weet je niet waar je de beste cryptomunten kunt kopen? Alle cryptomunten kun je kopen met Bancontact, creditcard (Visa of Mastercard), sofort of via een SEPA banktransfer. In het overzicht kun je naast de cryptomunten klikken op kopen. Je wordt dan direct doorgestuurd naar een aanbieder waar je de cryptocurrency kunt kopen met Bancontact en via SEPA banktransfer. Hieronder hebben we nog een overzicht gemaakt van aanbieders waar je cryptomunten kunt kopen, verkopen en bewaren en hoe je kunt betalen.

Cryptomunten kopen in België kan bij:

  • Bitvavo met Bancontact, iDEAL, Sofort en via SEPA banktransfer
  • LiteBit met creditcard, Bancontact, sofort en via SEPA banktransfer
  • Bitrush met Bancontact
  • Anycoin Direct met creditcard en via Bancontact

Wil je een handleiding voor het kopen van Bitcoin en andere cryptomunten? Ga dan naar Bitcoin kopen met Bancontact of naar crypto kopen met creditcard voor een uitgebreide handleiding en stappenplan.

Dit zijn de 10 beste cryptomunten van 2019: