Home » Top 5 beste crypto exchanges 2019

Top 5 beste crypto exchanges 2019

Top 5 beste crypto exchanges 2019

Bij een crypto exchange kun je cryptomunten kopen, verkopen, bewaren en traden. Maar wat is nu de beste crypto exchange? Wij hebben voor jou 5 van de beste crypto exchanges verzameld. Deze zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Daarnaast kun je bij deze cryptocurrency exchanges de beste cryptomunten van 2019 kopen. En je hebt keuze uit honderden verschillende cryptomunten.

Inhoudsopgave

Top 5 Beste Crypto Exchanges voor 2019

  1. Bitvavo
  2. Binance
  3. Coinmerce
  4. Bitcoin Meester
  5. LiteBit

Tip: meld je bij alle crypto exchanges aan. Het aanbod van cryptomunten verschilt per crypto exchange.

1: Bitvavo

Best Crypto Exchanges - 1 Bitvavo
Best Crypto Exchanges – 1 Bitvavo

Bitvavo is de goedkoopste Nederlandse cryptocurrency exchange. Daarnaast is Bitvavo super makkelijk om te gebruiken. Belgen kun er veilig cryptomunten kopen met Bancontact/Mistercash. Deze crypto exchange is geschikt voor beginners en gevorderden. Speciaal voor traders heeft Bitvavo een geavanceerde handelsomgeving. Daar kun je gebruikmaken van uitgebreide functies en grafieken.

Aanmelden bij Bitvavo

2: Binance

Best Crypto Exchanges - 2 Binance
Best Crypto Exchanges – 2 Binance

Binance is de grootste crypto exchange wereldwijd. Je kunt er Bitcoin kopen met een creditcard. Verder kun je hier handelen in meer dan 100 verschillende cryptomunten. Ben je een beginner? We raden aan om een account aan te maken. Bekijk handige uitleg filmpjes op YouTube. Voor gevorderde is Binance is een goede crypto exchange om te daytraden.

Aanmelden bij Binance

3: Coinmerce

Best Crypto Exchanges - 3 Coinmerce
Best Crypto Exchanges – 3 Coinmerce

Coinmerce is een goede crypto exchange voor beginners. Vanuit België kun je er heel makkelijk cryptomunten kopen met Bancontact. Op dit moment kun je er al meer dan 100 cryptomunten kopen, verkopen en bewaren. Gevorderden kunnen er gebruikmaken van onder andere stoplimieten.

Aanmelden bij Coinmerce

4: Bitcoin Meester

Best Crypto Exchanges - 4 Bitcoin Meester
Best Crypto Exchanges – 4 Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester kun je meer dan 160 cryptomunten kopen, verkopen, bewaren en omwisselen. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe cryptomunten. Deze crypto exchanges is geschikt Beginners. Binnen een paar minuten kun je er crypto kopen met Bancontact. Gevorderden kunnen gebruikmaken van een aantal handige functies, zoals stop loss, stop limit en buy orders.

Aanmelden bij Bitcoin Meester

5: LiteBit

Best Crypto Exchanges - 5 LiteBit
Best Crypto Exchanges – 5 LiteBit

LiteBit behoort tot de grootste crypto aanbieders van Europa. Naast de vele betaalmethodes, zoals Bancontact. Kun je er meer dan 60 cryptomunten kopen en verkopen. De cryptomunten kun je opslaan in je account. Het is ook mogelijk om ze naar een eigen wallet sturen. Zeer geschikt voor beginners. Voor gevorderden zijn er nog geen speciale functies.

Aanmelden bij LiteBit